Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایرانشرکت کیا که قبلا به نام کیا موتورز شناخته می شد، یک خودروساز چندملیتی کره ای است که دفتر مرکزی آن در شهر سئول، کره جنوبی قرار دارد. کیا پس از شرکت مادر خود یعنی هیوندای موتور دومین خودروساز بزرگ کره جنوبی محسوب می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

افزون بر کره جنوبی، کیا در نقاط دیگر جهان از جمله آمریکا، اروپا، آمریکای مرکزی و جنوبی، مکزیک و هند دارای کارخانه و شبکه های بازاریابی، توزیع و فروش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارخانه کیا در هند زیر نظر شرکت تابعه کیا هند اداره می شود و یکی از جدیدترین کارخانه های کیا است. کیا هند در 19 می 2017 تاسیس شد و ساخت تاسیسات تولیدی 217 هکتاری شرکت در همان سال و در منطقه آنانتاپور، آندرا پرادش آغاز شد. طی تقریبا دو سال ساخت کارخانه به اتمام رسید و تولید انبوه خودرو در آن از 31 ژوییه 2019 آغاز شد.

تاسیسات تولیدی کیا در منطقه آنانتاپور با سرمایه ای دو میلیارد دلاری ساخته شده و ظرفیت تولید 300 هزار دستگاه خودرو در سال را دارد. میزان انتشار گازهای گلخانه ای این مجموعه صفر است و 100 درصد آب مورد استفاده در آن بازیافت می شود.  

نخستین مدلی که از خط تولید این کارخانه خارج شد، خودرو شاسی بلند جمع و جور سلتوس بود. در حال حاضر، چندین مدل خودرو کیا در کنار سلتوس از خط تولید کارخانه خارج می شوند که از آن جمله می توان به سونت، کارنز و کارنیوال اشاره کرد. افزون بر خودروهای بنزینی، کارخانه آنانتاپور به گونه ای شکل گرفته تا امکان تولید خودروهای الکتریکی و هیبریدی نیز در آن وجود داشته باشد.   

تاسیسات تولیدی کیا در آنانتاپور بخش های مختلف شامل قالب‌گیری، جوشکاری، سالن رنگ و خط مونتاژ را شامل می شود و جدیدترین فناوری ها برای ارائه محصولاتی با کیفیت در آن بکار گرفته شده اند. مرکز کنترل کارخانه از بالاترین استانداردهای تولیدی اطمینان حاصل می کند. در حقیقت، اقدامات کیا در راستای کنترل کیفیت از بهبود مداوم کیفیت محصولات تولیدی اطمینان حاصل کرده و شهرت و اعتبار برند کیا در زمینه قابل اعتماد بودن را حفظ می کند.

در کارخانه آنانتاپور کیا 450 ربات بکار گرفته شده اند که به روند اتوماتیک فعالیت ها در بخش های مختلف قالب گیری، ساخت بدنه، رنگ آمیزی و خط مونتاژ کمک می کنند. افزون بر این، در نزدیکی کارخانه شرکت های تامین کننده متعددی قرار دارند که قطعات مورد نیاز برای تولید خودروها را فراهم می کنند. حضور کیا در منطقه آنانتاپور به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ایجاد بیش از 12 هزار فرصت شغلی کمک کرده است.

 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۱۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی